Inleveren camper en ophalen huurauto

 

Vandaag begon slecht. Nadat we de papieren van de camper erbij hadden gepakt, bleek dat we deze gisteren hadden moeten inleveren. OEPS. Ik ben vandaag jarig en alle vier hadden we echt in de planning in ons hoofd staan dat we hem op mijn verjaardag moesten inleveren. Dat bleek niet dus. we snappen er niets van hoe we deze fout hebben kunnen maken, maarja het is nu al te laat. Dan maar vandaag inleveren en 1 dag bijbetalen. (we hebben hem tenslotte ook 1 dag extra gehad) Bij aankomst bleek dat ze van El monte RV verhuur er niet moeilijk over deden en koste het ons 109 dollar voor de extra dag. Natuurlijk was alles verder inorde en kwam de baas zelf nog even vragen hoe we het gehad hadden. Natuurlijk geweldig en we vroegen direct of we nog die kopie van de uitzending op FOX news konden krijgen. Hij belde meteen naar Fox en het te vragen, maar gaf ook aan dat het een zeer kort item bleek geworden te zijn van nog geen halve minuut (veel filmen en nog meer knippen natuurlijk) we waren zelfs niet te zien geweest dus werd onze interesse natuurlijk al minder. Nadat hij ook nog zie dat Fox veel geld wilde hebben voor een kopie op VHS tape (tussen de 50 en 100 dollar) hadden we zoiets van laat maar zitten. We namen na al het papierwerk afscheid en gingen buiten wachten tot ze ons met een busje naar Alamo zouden brengen. om 12:30 uur vertrokken we en werden we na een rit van een half uur afgezet bij Alamo.

 

Daar hadden we een full size auto besteld, maar we hadden al gezien dat het een ruime sedan was en we wilde meer. Dus bij de balie werden we geholpen door een hele aardige man (hij probeerde zelfs wat Nederlandse woorden er tussen te slingeren) upgraden we naar een SUV. Hij had een mooie aanbieding voor een Cadillac SRX, dus die namen we. Het bleek geen slechte keuze. Deze SRX was een mooie, zeer luxe auto en hij reed (bleek later) echt heerlijk. Super stil en van alle gemakken voorzien. Om 13:30 uur reden we weg richting Universal Studios om te kijken of we nog die Vip-kaarten konden krijgen. we parkeerde onze mooie bak in de parkeer garage van Universal City en zijn toen langzaam via de Citywalk (voor de mensen die in EuroDisney zijn  geweest: net zoiets als Disney village, maar dan een stuk groter) richting de kassa's gelopen. Daar hebben ze een apart VIP-Experience loket, maardie was ook al dicht. Gelukkig was daarnaast een servicepunt dus vroegen we of we nog kaarten konden krijgen. Ook de aardige mevrouw achter het loket kon ons niet helpen, maar zei dat we nu dat speciale VIP-nummer eens moesten bellen. Dus bij de telefoons nog maar eens een poging gewaagd. En nu waren ze uiteraard wel bereikbaar en konden we inderdaad nog vier VIP-Experience kaarten reserveren voor aanstaande maandag. WHAUW, toch nog gelukt. We gaan maandag dus de vip-tour doen. (voor de geinteresserden, kosten: 150 dollar per persoon, maar volgens ons zeker het geld waard als je leest wat je ervoor krijgt.) Helemaal opgelucht gingen we weer de Citywalk op om eens lekker uitgebreid te gaan eten. (het was al tegen vieren) We zijn gaan eten bij Wolfgangs Puck. (een restaurant in het thema van roodkapje) Erg lekker en goed eten. We kregen zelfs een extra milkshake, omdat onze ober een foutje maakte met een van de bestelde smaken. We kregen een chocolade shake i.v.p. de bestelde vanille, maar we mochten die zoals gezegt ook houden. (on the house, zoals hij zei)

 

Helaas hebben we vandaag geen foto's gemaakt, want de camera hadden we in het hotel laten liggen voor vandaag. Die foto's komen wel als we als vip door het park gaan (hehe) Hierna zijn we naar het hotel terug gereden en hebben we er een rustige avond van gemaakt.

 

Morgen vertrekken we naar San Diego voor een bezoek aan de San Diego ZOO. We blijven daar dan ergens slapen, (we zien wel) want na zo'n dag lopen hebben we echt geen zit om twee uur terug te rijden naar LA. (misschien gaan we de dag erna ook wel naar Seaworld, maar dat willen we ter plekke nog overleggen, want het is (vinden wij) erg duur (55 dollar) voor een relatief klein park en meer gericht op kinderen.

 

 

Dus voor de groeten en tot morgen.

Alex