Van Burns naar Gold hill

 

Vandaag van Burns weer over de snelweg 20 west, bij Bend nemen we de snelweg 97 zuid, bij Crater lake de snelweg 62 west en het laatste kleine stukje naar Gold Hill waar onze KOA ligt rijden we de snelweg 234 west.


Na een heerlijk uitgebreid ontbijt bij Apple Peddler, waar ze onze koffie maar bij bleven schenken, vertrokken we naar Crater Lake. O nee eerst moest onze RV nog een flinke slok ;) Na zo'n 130 miles door wederom mooie natuur kwamen we in Bend waar we een stukje verder de weg naar de North Entrance van Crater lake insloegen. De weg steeg gestaag en in het bos langs de weg kwamen steeds meer plekken sneeuw die groter en groter werden tot de sneeuw de hele grond bedekte. Het begon te regenen en even later ging die over in natte sneeuw met de nog steeds flinke wind leek het af en toe bijna een sneeuwstorm(pje) We moesten op een gegeven moment links af maar... dat ging maar een paar honderd meter toen was het 'Road Closed', de weg na de afzetting lag ook nog helemaal bedolven onder de sneeuw.

Dus voor ons geen Crater lake, we hadden er evt. via de south entrance nog kunnen komen maar dat was een flinke omweg en daar hadden we, gezien de omstandigheden en de lange dag van gisteren geen meer zin in. We reden, in de sneeuwbui die later weer overging in regen, rustig door naar Gold Hill naar onze Koa waar we om tegen 18:00 uur op ons plekje stonden. Maar niet voor lang, we kregen de tip om bij Patti's kitchen te gaan eten dus dat hebben we gedaan en we kregen er geen spijt van. De grote, lekkere salade vooraf en kip met veel mushrooms en gesmolten kaas er op smaakte uitstekend, ook de gerechten die de anderen hadden waren lekker en (als echte Hollanders) het was al weer niet duur. We liepen nog even de kampwinkel in om wat kaarten te kopen en rond te neuzen en gingen daarna koffie drinken in de camper. Tja het is maar een kort stukje geworden maar echt veel hebben we vandaag dan ook niet beleefd.
 

Groeten en tot schrijfs
Paula