Rachel & little A'le'inn (Area-51)

 

Vandaag was het dan DE dag voor Daniel en mij. We gaan op weg naar de UFO's en Area-51. Wij (eigenlijk wij allemaal) zijn eigenlijk altijd al bezig geweest met buitenaards leven en de geheimen die Area-51 omgeven. Dus na het ontbijt nog wat info van het net geplukt en toen snel opweg. Omdat we later toch nog in Las Vegas komen hadden we besloten om via de noordelijke route om het enorme militaire complex ' Nellis airforce base' te rijden.

Dus vanuit Beatty de snelweg 95-noord opgedraaid om bij Tonopah de snelweg 6-oost op te rijden. Bij Warm Springs konden we de beroemde snelweg 375 (the Extraterrestrial Highway) gaan berijden. (zie foto) Eindelijk, Hier hebben Daniel en ik al vele jaren naar uitgekeken. Via deze beroemde snelweg reden we naar het plaatsje Rachel, waar we een bezoek wilde brengen aan de Little A'le'inn. (zie foto) Waarschijnlijk de meest beroemde ontmoetingsplaats voor UFO fanaten. Daar aangekomen hebben we vele unieke souveniers gekocht, die alleen hier te krijgen zijn.

Natuurlijk moesten we de wereldberoemde AlienBurger proberen. En ik kan je melden: zeer goed te eten, een echt aanrader. (zelfs voor een zeer kieskeurig persoon als ik.) We werden bediend door Pat zelf. (die normaal in de keuken staat) Als echte amerikaanse heeft ze een goed gevoel voor humor. dus dat maakt het nog leuker. Tijdens het eten van die overheerlijke AlienBurger besloten we hier te overnachten op een RV-staanplaats naast (of eigenlijk achter) de Little A'le'inn. Dat kost slechts 12 Dollar voor de nacht met water en stroom aansluiting. dus das geen geld. Nadat we de camper op de overnachtplek hadden gezet hebben we de rest van de middag (en begin van de avond) gerelaxed in de camper. Tijdens dat relaxen werden we nog wel een keer of 6 gestoord door de 'Sonic-boom' van de straaljagers die door de geluidsbarriere vlogen. Eentje was zo heftig dat de camper nog 10 tot 15 seconde naschudde. Dat hadden we nog nooit gehoord of gevoeld en is wel spectaculair om mee te maken. Om ongeveer 19:00 uur vonden we het tijd worden om wat te eten, dus liepen we weer naar binnen bij de Little A'le'inn om eens te kijken wat er voor diner te krijgen was. Ook daar is er een redelijke keus dus voor ieder wat wils. Na het eten bleven we plakken en hebben we een echt fantastische avond gehad met onze gastvrouw Tracy. we hebben de hele avond aan de bar gezeten en genoten van de gespreken met Tracy en de andere bezoekers. (dat waren er deze avond maar een paar want de meeste vaste klanten hadden volgens Tracy nog een kater van de avond ervoor. Ze vond het heel interessant dat we helemaal uit Nederland waren gekomen om in dit niemandsland (zoals ze zelf zei) te komen kijken. Toen we vertelde dat we hier al jaren naar uitkeken vond ze het helemaal bizar, maar i.v.m. het Area-51 gebeuren wel begrijpelijk.

Voor de mensen die willen weten of het de trip naar Rachel waard is, kan ik zeggen. Niet eens over nadenken. Gewoon Gaan. Het is echt top daar. Super gezellig en ze zijn heel aardig. Doe zoals ons en blijf een nachtje. (in een camper of in een stacaravan die ze daar hebben) en geniet van een gezellige avond aan de bar.

 

Morgen moet het tweede belangrijke onderdeel gaan plaats vinden. Het bezoeken van de ingang van Area-51 (voor de kenners, bij de borden die aangeven de beroemde woorden "the use of deadly force is authorized") Voor nu heb ik het gehad want ik voel het bier opspelen en is het dus tijd om te gaan slapen.

 

Doei, de groeten en tot morgen,

Alex.

 

 

P.S.

Tracy is ook een echte shag liefhebster. Ze ging door het dolle heen toen ze van mijn shag (Van Nelle) een verse mocht draaien. (omdat het zo weinig verkocht wordt in de VS is de shag die je koopt bijna altijd oud en droog) Ik heb haar beloofd om enkele pakjes shag (Drum) op te sturen. Als er nog andere mensen zijn die dit ludieke idee ook willen navolgen, mail mij dan even voor haar adres. Lijkt mij leuk als ze overladen wordt met shag. (mail kan je sturen naar de webmaster, zie onderaan de pagina voor de link, Ik reageer zodra ik terug ben in NL)