Onderweg naar Death Valley NP

 

Deze ochtend werden we wakker in een ijskoude camper (niet vreemd als je tussen de sneeuw staat. En echt top geisoleerd is zo'n camper nu ook weer niet. Maar na kort de heater (kachel) aan te hebben gehad was het weer aangenaam warm in de camper. Het werd ondertussen tijd om weer te vertrekken uit Sequoia NP. We hadden ondertussen besloten niet naar Kings Canyon te gaan (is toch meer een wandel park en met 1 dag gepland is dat te weinig om iets te zien, dus misschien een andere keer) We hadden besloten om het te wagen en via de 'gevaarlijke' (bijna ommogelijke) weg 198 Sequoia te verlaten. Het advies om niet met campers die langer zijn dan 22ft. deze weg te nemen,laten we dus links liggen. Achteraf een goed idee, want de weg viel erg mee en was best te doen. (ik vond de weg wel iets moeilijker dan de weg in Yosemite NP, maar niets bijzonder) Wij hebben eens de weg van martigny in Zwitserland naar Chamonix in frankrijk gereden en dat is pas een scary en gevaarlijke weg.

 

De route van vandaag brengt ons tot aan de KOA-Lake Isabella, onderweg naar Death Valley NP. Onderweg weer door langs de vele fruitbomen, waar we toch maar eens gestopt zijn om wat vers fruit in te slaan (aardbeiden, kiwi's etc.)

 Dat is een echte aanrader. Dit fruit is puur natuur en veel voller van smaak dan die zooi die ze in Nederland aan ons slijten. Verderop zijn we door Porterville gereden, waar we voor het eerst een hamburger van Wendys hebben genuttigd. We vonden allemaal dat deze hamburger de beste fast-food hamburger was die we ooit gegeten hadden. (daar kan een McDonalds of een Burger King niet aan tippen) Op de camping aangekomen alles aankoppelen en uitrusten. (natuurlijk wel de website bijwerken) De rit was verder heel standaard en aangezien dit toch meer een tussendoor dag is laat ik het hier maar bij.

 

Groeten,

Alex