Van huis naar schiphol

 

Nou, het begin van ons grote avontuur is aangebroken. Dag 0 (Dag 0 hoor ik jullie denken? Jazeker dag 0) De feitelijke reis begint op dag 1 met de vlucht naar de US of A. We zijn vanochtend opgestaan (bakkie leut erbij) om de laatste dingen voor vertrek af te ronden. We zijn eerst naar mijn ouders gereden om een laatste controle te houden of we alle belangrijke dingen bij ons hadden. Daarna weer naar huis (is maar een paar kilometer hoor) om de koffers en toebehoren te halen en het huis af te sluiten. Toen met een volle auto naar Saskia, Rene en Kimberly (Dit zijn hele goede kennissen/huisvrienden van onze familie) Zij gaan ons morgenochtend uitzwaaien op schiphol. Met de uitzwaaiploeg aan boord ging het weer naar mijn ouders waar de taxi voor pa en ma al klaarstond.  We lieten Rene rijden in onze auto zodat hij vast kan wennen aan het rijden in een Amerikaan (ja ook hier in NL rijden we in een Amerikaan, nl. een Chevrolet Blazer 4X4) Saskia, Rene en Kimberly gaan voor ons op de auto passen tijdens de vakantie, vandaar.

 

Toen werd het echt tijd om te vertrekken naar schiphol (of eigenlijk het Ibis hotel). Na een standaard rit (geen spectaculaire dingen gebeurd)  kwamen we aan bij het hotel, alwaar we onze koffers etc. snel in de kamers gegooid hebben om daarna weer zo snel mogelijk met de shuttlebus van het hotel naar schiphol waar we direct even gecontroleerd hebben waar we moeten in-checken en baggage af kunnen geven. Nou we hadden geluk. De shuttlebus stopt precies voor de ingang vanwaar we heel makkelijk naar de check-in balie kunnen lopen, dus dat is al een goed begin.

Ook nog even een snack genomen (ok, we hebben de burger king geplunderd). Nog ook even op het panoramadek geweest (vast in de stemming komen, HEHE) Daarna langzaam weer richting hotel.

 

Ik zit hier nu in het hotel deze pagina te maken, terwijl mijn ouders met de kennissen aan het dineren zijn.

Dit is voor vandaag eigenlijk wel zo alles wat ik te vertellen heb. De interessante dingen gaan pas komen in de VS.

 

Dus voor nu doei en tot morgen.

Alex